Computer og Salen

På Impulsen har vi et computerrum med 10 computere på netværk. Børnene har 30 minutters spilletid om dagen og de skriver sig på en liste i computerrummet. Vi har i klubberne nøje udvalgt, hvilke spil der kan spilles i klubben – sammen med fællesskabet – under tilsyn af engagerede, nærværende og opmærksomme voksne. I Klubberne i Roskilde er der udarbejdet Klubbernes Digitale Kompas. Her kan i læse om de generelle overvejelser vi gør i alle aspekter af børnenes digitale liv i og uden for klubben. 1.salen – kaldet SALEN. Her er Play Station rum. Billardbord, bordfodbold, flippermaskine, arkademaskine og boksepude. Her han du også se film og hygge i sofaerne. Det er også i Salen vi holder fester med discolys og dansemoves.

PC rummet er et udviklings- og læringsrum, hvor børnene lærer om samarbejde og problemløsning, under kyndig vejledning af kompetente og engagerede voksne. Man kan sagtens bruge computeren til andet end spil ;)

I PC rummet er der også mulighed for at lave tryk på t-shirts, net og musemåtter. Eller dekorere kopper, lave kort og andet med vores cri cutter.