Caféen og garderoben

Caféen og garderoben er to centrale rum i Poplen. I garderoben siger vi hej og velkommen, mens der i caféen serveres et måltid mad hver dag.

Caféen er vores hjerterum, og det tiltrækker rigtig mange børn.

Caféen

I caféen bliver der hver dag mellem kl. ca. 14:30 og kl. 16:00 lavet et mindre måltid som til supplement til madpakken , som kan købes på betalingskortet. Derudover sælger vi også  frugt og andre små lækkerier. Der er altid et gratis tilbud i form af gulerødder og lign.

Vi har prioriteret, at der så vidt muligt altid er to voksne i køkkenet. En, der står for maden, og en anden til at være omkring børnene i rummet.

Det kan både være til at få en snak om dagen, spille pool, løse konflikter og være opdragende omkring, hvordan der bliver talt, og hvordan man generelt opfører sig og spiser sin mad.

Garderoben

Det er en prioritering, at der altid er en voksen i garderoben. Dette er blandt andet for at sige hej og velkommen, når børnene kommer fra skole og ligeledes for at sørge for, at de kommer godt fra Poplen.

De voksne i garderoben vil også gøre opmærksom på de ture, vi har, hjælpe med at krydse ind, tage telefonen og snakke med jer forældre, der kommer forbi.

Nogle gange vil en voksen sidde i garderoben og snakke med et enkelt barn eller en gruppe. Vi synes, at det er vigtigt, at der er tid til dette.